Perspective!

Gissa vad jag gör just nu… Ok ni kommer aldrig gissa rätt… Jag packar och ska iväg och åka skidor, sjukt va;) Haha viss ironi där, men jag flyger äntligen norrut imorgon och ska på laggen igen. Nice!

Tänkte börja med att dela en film som Peak släppte idag. Är en del av det material Matilda var med och filma i Canada-BC i vintras tillsammans med Whiteout Pictures, Henke Windstedt och Dave Treadway. Jag tycker den är riktigt fin och härlig, snyggt filmad med skön känsla. Peak tillägnar den åt Matilda i slutet.

Perspective from Peak Performance on Vimeo.

p1270227
Detta är jag i ett nötskal. Det är sjukt kallt ute och jag glider runt i shorts. Alltid träningskläd;)
img_5306
Jag och Cecilia igår där vi hade ett givande möte och satt ner i nästan 2h och pratade. Är intressanta samtal som ger mig bra energi. Jag som fotoansvarig får ta på mig den bristfälliga skärpan.
f23b9583
Ok här har vi mitt senaste tillskott i ”egen-rehab” lådan. En Slick Mobility Stick, som jag säkert hade kunnat köpa på närmsta järnhandel för betydligt billigare peng. I alla fall, spanat på den ett tag. Alla andra pinnar du använder på låren är uteslutande ”rullande” vilket gör att den bara rullar uppepå.
f23b9572
Med denna kan jag trycka ner den hårt och djupt och flytta faschia, muskler på ett annat djup. Mer lik när någon masserar.
f23b9577
Eller denna, som är långt ifrån skönt. Att få kraft att sätta in i fästena runt knät som ofta blir stela, den släta ytan gör att man lätt sakta kan ”glida” åt sidan när man vi förflytta. Egenmassage 3.0! Men Aaaajjj, det gör fan ont;)
f23b9565
Detta är lite av en rolig historia. Stod i affären redo att slänga up en fräsch sallad på bandet vid kassan, då ser jag killen framför mig köpa kroppkakor, och jag blir så sjukt sugen så jag backar ur kön, går och köper exakt samma. Det som såg så gott ut, även var ganska gott, fick mig att må mindre bra efter. Går inte vara ”perfekt” jämt.
p1270249
Dock fick denna mig att må betydligt bättre. Jag skulle även vilja tipsa om en sak. En av mina närmsta kompisar har startat upp ett intressant projekt, där dom säljer väldigt fina mobilskal. Som denna lädervariant jag använder, men där deras marmorskal som är 100% äkta marmorsten nog är nog min favorit. Gå in och spana här på Fellow Frank.