Ingen ”spa-resa” att köra balk

Idag trillade det in lite fler lag här i Kåbdalis. Tror dom sett min feta drönarfilm på instagram och styrt om upp hit;) Igår kom svenska, norska och kanadensiska damerna. Idag trillade även Norska herrarna utan Kristoffersen in och som krydda på detta, även team Hirscher. Som ni hör ganska bra uppslutning här. Är kul att träffa alla och spana lite hur alla ligger till.

Till idag hade balken satt sig ännu mer och var något snäpp isigare, jäkligt bra! Har ju inte kört sjukt mycket skidor på slutet, men gäller även om det är grymt i backen att inte köra för mycket kommande dagar. Är viktigt att man även håller kroppen fräsch. För vi kan nog klubba att det inte är någon ”spa-resa” att köra slalom på is, det känns i kroppen och är nog inte särskilt skonsamt;)
p1270381

p1270356

p1270384

p1270379

dji_0010

p1270386