Träningstävling

Som lätt kameranörd så är dagar som denna lite småjobbiga för mig. Jag ser konstant bilder jag bara måste ta och nu även med drönaren liggande i stugan, är jag typ sugen att dra ner och avbryta träningen för att kunna flyga upp och filma grabbarna. Haha, blir dock inte så mycket action, svårt att hinna med. Jag har dock inte svårt att hålla fokus på rätt sak, så ni kan slappna av. Men att ha kameran i fickan och dra fram den när jag sitter i liften eller ser något fint moment är också ett sätt att koppla av för mig, tänka lite på något annat för en stund.

Vilket fall, idag körde vi en lite träningstävling hela truppen på 8 gubbar som sak köra Levi. Vi försökte lägga upp det så tävlingslikt som möjligt och dra på fullt över två åk, innan vi sedan rulla på något mer träningsåk.

Jag vet dock inte hur jag ska summera det hela resultatmässigt. Jag ledde efter först åket, men jag fick sedan i åk två när vi skulle göra upp om det ingen tid, tidtagningen strula lite. Mitt tredje åk, satt jag dock ner ett riktigt fint åk, men tror tyvärr inte det räknas, så slutade nog utan placering i tävlingen, så kan det gå. Jag är dock väldigt nöjd med känslan och trycket i åkningen idag.

p1270409
Vilken morgon, när solen precis började bryta igenom.
p1270400

p1270421
Dubbelregnbåge, skapligt fint!
p1270416
Matts uppe på toppen, redo för lite slalom. Är kul att GS Matts är med här uppe och dunkar slalom. Han gör lite som mig, fast tvärt om, alltså kör lite mer slalom för att förhoppningsvis utvecklas mer i GS.
p1270425
Besiktning och samling nere vid en ganska klurig kombination som ni inte ser hela av. Vår förra tränare Mange skickade en bild med lite kombinationer tyskarna tränat på nere i Sölden, som vi nu testa på någon av. Deras tränare som för övrigt sätter i Levi är expert på att typ komma på helt nya varianter. Är alltid lite oskönt att komma till race och köra något helt nytt, blir lätt lite tveksam i dessa partier då.
dji_0014
Eftermiddagsflygning innan fysen. Jag tänjer på gränserna mer och mer, flyger längre och längre bort. Snart kommer jag lämna den ute i skogen någonstans tror jag. Vad gör man inte för lite bra bilder.
dji_0016