Framme i Levi

Kom faktiskt fram till Levi redan igår eftermiddag och har bara haft en lugn dag på hotellet idag, har kört torsdag-fredag vila från åkning för att ladda batterierna och var på tå till på söndag. Hade en kortare presskonferens med den media som är på plats nu under eftermiddagen och sedan förbi gymmet där jag körde lite aktiveringsövningar för att vara redo för träning imorgon igen. Aktivera så inte gårdagens 4h resa och dagens 6h på sängen gjort mig seg, inte så troligt men ändå;)

Imorgon blir det att köra långfrukost och sedan kolla på damernas race på tv:n, innan vi drar ut och tränar och kör hangåkning i racebacken när dom är klara med sin tävling. Vi får ju som vanligt när förhållandena tillåter, 2 st friåk i tävlingsbacken, vilket är skönt för att känna av prylarna lite. Jag kommer åka dit med två olika skidor, och därefter bestämma vilken modell jag kör race på.

Det känns i alla fall väldigt skönt att vara här!
dji_0010
Tävlingsbacken ser redo ut där borta.
p1270434
Från sista dagen i Kåbdalis, en gris/tvånudd i tajta utrymmen i korridoren.
p1270443
På väg mot Finland
p1270449

p1270451

p1270487
Alltid något särskilt med att få ackrediteringen, man känner att det närmar sig.
p1270461

p1270482
Pjäxor #2 får bli valet på söndag, känns liksom rätt
p1270484