Slalompremiär

Imorgon är det dags, imorgon smäller vi igång med slalomsäsongen och det känns riktigt spännande. Alltid lika intressant att dra igång säsongen och få sig en värdemätare, hur man ligger till och se hur alla andra åker.

Hur jag står mig får vi se, jag är ärligt talat rätt osäker, men jag känner mig på något sätt rätt trygg och avslappnad till uppgiften ändå. Jag är framför allt tacksam till att få stå på start igen, tacksam att jag har energi för att göra det.
p1270495
Efter damernas tävling och på väg upp för vår hangåkning. Det är ju en speciell känsla att se branten trycka ner mot målområdet. Den är faktiskt rätt utmanande och brant.
p1270497
Uppe och redo för lite friåkning… Ja jag var bland dom första där uppe
p1270501
Så hade chansen att känna på starten lite. Om ni ser klockan till höger så ser ni att jag typ var 19min före avsatt tid, då det drog igång 15.30, men det gillar jag. Ha position för att kunna gå ut bland dom första, helst först.