Skön premiär!

Premiären är avklarad och det är med en skön känsla jag vaknar upp med idag. Jag är väldigt glad med prestationen igår, åkningen kändes som den gjort under hösten, lätt, fri och bra tryck. Jag hade dock i båda åken lite, lite, problem i slutet av branten, tappade positionen, kom ur rytmen kort och tappa där av lite onödig tid. Men en bra påminnelse vad jag behöver fortsätta jobba med, om jag vill fortsätta åka snabbt. Ni kanske såg vad Hirscher gjorde när han kom ur rytmen och kom sent i andra åket, han klev på ännu hårdare och drog igenom skidorna ännu mer och var tillbaka nästan ännu snabbare än innan. Målbild;)

Det har varit känslomässiga dagar och vecka för mig. När jag är uppe och gör maxprestationer som in mot race och på racedag känner jag att jag blir trött och måste jobba ännu hårdare för att hålla huvudet klart. När jag blir trött kommer det även mer känslor som är svårare att styra över.

Så nu lättar jag upp lite, njuter av känslan från igår, tar några dagars ledighet från åkningen och tankar kring prestation i backen.

Jag skulle även vilja tacka för all support, är många som kommenterat, skrivit och håller tummarna för mig. Snällt och fint, det värmer, tack!
hargin-7185
Foto: Nisse Schmidt