Fullsatt Stockholmpremiär!

Är tillbaka i Stockholm. Jag är här några dagar för att det ikväll är Stockholm-premiär av Shades of winter- BETWEEN. Premiären är helt utsåld sedan länge och det tror jag innebär 700st, så det känns super roligt. Alla intäkter går ju även oavkortat till Stiftelsen, så det är härligt. Vi alla kring Stiftelsen kommer även vara där, se filmen men även dela med oss av lite information. Ska bli kul att träffa alla där ikväll, vet att det är väldigt mycket skidvänner som kommer. Så ses senare!

Nu ska jag springa iväg till gymmet och blås ur, det brinner lite i huvudet på mig för tillfället, lite överbelastat inför kvällen. Inte för jag har så mycket att fixa, men jag har mycket tankar som flyger omkring från olika håll. Igår hade vi super intressant möte med Stiftelsegänget, jag satt i nåt enskilt möte på dagen dryga timmen och på kvällen satt hela gruppen nästan 4 timmar och diskutera och spåna ideer. Man blir väldigt motiverad av det, men det krävs ett träningspass för att samla allt och för att rikta energin åt rätt håll, så jobbar jag;)
dsc08666
Det första jag gjorde när jag kom till Stockholm var att dra till Portal, njuta av en grym middag. Är min nära kompis Jonas som är kökschef där. Jag hängde väldigt frekvent där när dom öppna i Augusti och första veckorna, men har sedan varit ute på mycket resor. Så kul att vara tillbaka och äta igen, mysigt, snyggt och jäkligt gott!
dsc08673
Gårdagens redskap på gymmet, 3 bollar jag använde och körde mage/rygg med, eller snarare hela kroppen fick jobba. Fokus på rotationer kan man säga, där just mage och rygg får jobba hårt.
namnlo%cc%88st-4
En av övningarna, som ni ser även en del biceps;)
f23b9589
Samlade gänget igår kväll, där vi som sagt hade mycket intressanta diskussioner och samtal.
f23b9603
Som lite rolig grej har jag beställt en del klistermärken, där jag fått grym och snabb hjälp från Sticker App, jag var ju självklart ute i sista sekund då jag ville ha dom klara för idag men dom såg till att allt leverades i tid, tack! Så tips om ni letar ett bra ställe, Sticker App!
f23b9604
Här är nästa lite roliga beställning som jag pillat med på ledig tid när jag varit på läger, beställt och fixat snygga kepsar för Stiftelsen. Främst för oss som jobbar med det, men kommer nog även dela med mig av dom till folk runt omkring oss. Blev nöjd med resultatet och framför allt kvaliten som är grym.
f23b9610
Nu måste jag springa till gymmet!