Auktion

Kom just fram till Arlanda och sitter och äter frukost uppe på Sas Loungen, mina 5 timmar sömn gör att jag inte skulle beskriva mig som sjukt pigg och alert för för tillfället… Så någon timme på planet och sedan tåget upp mot Engelberg kommer göra gott. Tog faktiskt en tidigare arlanda express för att hinna dela detta innan jag hoppar på planet, vilket jag ångrade när klockan ringde men nu tycker är lite skönt för att kunna sitta här och njuta va ltie frukost i lugn och ro.

Igår drog vi igång en auktion av 3 printade bilder av Matilda, som är tagna av Mattias Fredriksson, Oskar Enander och mig själv. Mer info kring detta hittar du på MM Rapaport Hargin facebooksida. Alla intäkter går oavkortat till stiftelsen. Redan igår kväll när vi la ut dom drog det igång ganska bra budgivning, vilket är roligt.

Här är bilderna, så hoppa in och lägg en bud så får ni kanske en print skickade hem.
bild1

bild2

bild3