Vilken kväll!

Vilken kväll och premiär det blev igår, fin, härlig och väldigt känslosam. Det som dock glädjer mig är att dom flesta jag pratat med lämnade bion inspirerade och med en känsla att man vill åka skidor. Samma känsla jag själv lämnade med i München. Var framför allt härligt att träffa så många vänner där. Jag är även tacksam för stödet vi fick kring stiftelsen, det värmer!

Blev lite chockad när jag igår gick upp för Sturegatan och såg kön till bion ringla sig en bra bit ner mot Stureplan, häftigt.

Även om detta är något jag sett fram emot väldigt länge och hela tiden haft som mål, att tills igår skulle allt med stiftelsen vara klart, vilket vi även fixa med rätt bra marginal. Så är det en kväll med så pass mycket känslor som tar på krafterna. Idag har jag varit helt slut och dagarna innan inte samma kraft i huvudet med allt som det var att hålla koll på.

Jag stod även på scen någon minut, svara på frågor kring stiftelsen. Om jag ska även vara lite ärlig, så var jag innan lite nervös för att kliva upp på scen och prata inför alla, vilket nu i efterhand är roligt att ha gjort. Jag är van att bli intervjuad, men det här är något annat och lite utanför min comfort zone. Men där har jag hittat ett bra citat från Matilda i en av hennes anteckningsböcker, som jag senaste tiden tagit med mig och har i bakhuvudet i många beslut. ”Våga utmana: Life begins at the end of your comfort zone”. (se bild längst ner) Då pratar vi inte skidåkning i sig, med att ta mer risker, utan mer mentala utmaningar i vardagen men också kring skidåkningen.

Imorgon väntar fakir flighten ner mot Zurich och sedan Engelberg. Så dags att sova!
11premia%cc%88r
Park bion och kön som ringlade upp. Jag hade lite väl mycket att tänka på så tog inte en enda bild igår. Så fick skicka runt till lite kompisar och fråga efter bilder idag. Dessa fick jag av Emma Furuvik!
15133788_10153835946162282_1128040872_o

f23b9615
Fler klistermärken från StickerApp. Fick dessa klistermärken idag, hade tänkt dela ut lite igår men får göra det vid annat tillfälle. Riktigt snygga, är min kompis Richard som hjälpt till med loggan till stiftelsen och som även fixat dessa.
15133724_10154669257158232_951712795_o
Enkel en bra sak att tänka på.