Engelberg

Rulla in i Engelberg igår lagom till lunch igår, det är väl fördelen med att ha morgonflyget, hela dagen försvinner inte iväg på resa. Idag bjuds det inte på något toppenväder, hade hoppats på sol och massa härliga vyer, men är regn/dimma… och kanske snö på toppen.

Så dagens höjdpunkt är ikväll, Ski Lodge kör julbord ikväll och jag är sjukt taggad att jag lyckades tajma in det. Fråga är hur jag ska bli hungrig nog för ikväll. Är inte säker jag ska träna, men en dag på soffan är väl inte bästa uppladdningen, så kanske borde tänka om, haha.
f23b9630

f23b9635
Tåg tåget upp igår från Zurich, vilket jag ska vara ärlig inte gjort så många ggr, jag kör oftast bil till flyget. Men som jag brukar säga till andra och tipsa om, är så sjukt smidigt med tåget… Vilket det faktiskt också är. Så nu kan fortsätta tips om det;)
f23b9636
Rulla bort mot lägenheten. Härligt att vara här igen.
dsc08680
Igår kväll, nästan lite läskigt att gå hem.
f23b9637
En annan lägenhet, en annan espressomaskin. Denna Solis med inbyggd kvarn köpte jag här i Schweiz och är inte alls dyr, men jag är väldigt nöjd med en. Så ett tips om ni inte ska köra på en dyr guld/mässing Pavoni.
f23b9639
Bästa med att vara tillbaka och vakna upp är möjligheten att juica. Här en riktigt gröning som startar upp systemet!