Regn, regn, regn

Jag tror det regnat 3 dagar i sträck här nu, så om det snöat hade det lätt kommit över en meter. Ryktas ju vara på väg in ännu mer mängder nederbörd över alperna kommande dagar, så hade nog varit bra om det blev lite svalare så vi får lite vinter igen.

Vilket fall, trots regnet hade vi en grym träning, saltet bet bra och var ganska lika som tävlingsförhållanden vi haft många race senaste säsongerna. Så inte mysig som sagt med väldigt bra. Grymt att få testa lite material även på denna snötyp.

p1270518
Blött och grönt, usch!
p1270523
Ett bra gäng som är här. Jag räknade och insåg vi var 4 åkare och 7 tränare/service på dagens träning. Bra support ändå!
p1270529

p1270546

p1270562
Jag älskar nya träningsstrumpor. Ni känner nog igen dom jag har på mig, Gococo. Jag gillar som ni nog märkt att träna i kompression och särskilt nu när det är svalare ute, då kan jag glida i shorts oftare också till och från träning.
p1270586-2
En laddning med nya strumpor med lite olika varianter.