Alaska edit!

I våras var ju jag och Matilda i Alaska tillsammans. Alaska som för mig varit en drömresa sedan jag varit liten och nu fick chansen att göra tillsammans med Matilda. Matilda hade själv hunnit vara där några gånger tidigare, men det var något speciellt med att just vara där och dela det tillsammans. Så tack för dom oförglömliga minnena M!

Vi hade planer på diverse olika projekt med denna Alaskaresa, åk-edit men framför allt dokumentärt, där dock alla planer ganska naturligt inte blivit av. Dock tyckte jag det fanns för mycket fint material på oss båda som jag inte bara ville skulle bli liggandes, så valde att tillägna den Stiftelsen.

Jag har nog själv sett den närmare 100ggr under hösten och kommer fortsätta se den, då jag behöver energi, behöver minnas, vill skratta men också gråta.

Jag skulle även vilja tacka Alex och Simon på Whiteout Picture som hjälpt mig att göra denna.