Söndagspass

Söndag och full med energi igen. I fredag var jag helt slut och igår smög sig energin på ju längre dagen gick. Så när jag vakna imorse eller snarare när klockan ringde 6.30, var det med lätta steg jag hoppa upp… Varför så tidigt en söndag?? Jag vet inte faktiskt inte, så fråga mig inte. Jag kan bara få känslan att jag lättare kommer in i rutiner och gör saker när jag kommer upp tidigt och tanken var att få till en bra träning innan annan rolig söndagsaktivitet. När jag dock kollar ut genom fönstret nu så känns det som det kan bli rätt lugnt, fortsatt grått ute, så håller nog på skidpremiär här i Engelberg tills imorgon.

Vilket fall, här är en video från dagens pass. När jag ladda upp den insåg jag att lite var ganska likt min senaste video, men ändå inte. Kanske inte så lätt att förstå allt, så borde kanske kommenterat lite, blev bara så långt då. Men jag har mer snack så kanske kan lägga ut det senare i veckan.

Vilket fall, några av mina favoriter, där Andreas lärt mig allt han kan… Eller inte riktigt allt ännu;)

Ha en skön söndag!

Tips magövningar from Mattias Hargin on Vimeo.