På väg upp på berget

Sitter, eller snarare står och slänger i mig en andra frukost samtidigt som jag skriver detta meddelande. Kom just hem från gymet och ska nu upp och känna på Titlis lite, alltså toppen av Engelberg. Jag tror inte åkningen är så bra, men mer skönt att komma upp och få frisk luft.

Var och körde ett benpass under morgonen.
p1270740
Hade lagt sig lite snö i byn imorse, så lite kallt, mörkt och kyligt att rulla bort mot gymmet.
p1270747
Jag älskar ju självbehandling, rullar, bollar och andra verktyg för att hålla kroppen i trim… Och det mesta löser man nästan själv. Min nya grej som jag gillar riktigt mkt är att använda vikt när ru rullar, ligger på boll, för att få mer tryck. Blir ju så att nån trycker ner dig och det mosar ute musklerna rätt bra, så pass bra att nästan alla massörer kan bli arbetslösa, haha nej det hoppas jag inte, men ni förstår.

Här kör jag en 20kg vikt, och det kan jag lova känns när du sedan lägger in en basboll under rumpan eller sätet om du slarvat innan.
p1270749
Uppvärmning för baksidan så den är redo för vad som komma skall.
p1270752

f23b9672
Bilder från igår, där det blev rätt lugn söndag nere på byn.
f23b9674

f23b9677

f23b9678