Premiär i Engelberg

Idag blev faktiskt första skiddagen i Engelberg för säsongen. Härligt att komma upp igen på berget. Skulle väl inte vilja påstå att det var några toppenförhålladen friåkningsmässigt, även om vi bjöds på några härliga och roliga piståk. Vi gjorde dock en härlig tur upp till Gross Titlis, typ 30min hike ovanför toppstationen. Mina ben var dock trötta sedan benträningen, men skönt att få lite lungor också.

Jag vet inte, egentligen kändes allt som bra där uppe, är ändå något annat att komma upp och åka friåkning efter allt. Idag var det som sagt väldigt avslappnat, lugnt och ingen riktig åkning att tala om. Kommer bli annorlunda när det snöat och man ska ut och åka på riktigt, eller jag är inte säker det blir det för hag har inte tänkt i dom banorna, men finns en chans att jag inte känner mig lika trygg och behöver känna lite på det då. Jag trivs dock i bergen, så jag ser fram emot snön och många fina dagar i vinter. Känner bara att det är viktigt att göra det med bra åksällskap som idag, där jag hade sällskap av Oskar och Jonas.
p1270789
Alltså den här bilden är felvisande, jag va glad och peppad. Jag hade bara lite extra tid över på väg till backen, väntade på grabbarna som var lite efter mig, så jag körde en egen liten photoshoot i garaget med ljuset som faller in sjukt snyggt från dörren. Inte helt lätt att ställa fokus rätt ut i det mörka, köra self timer och sedan stå på rätt plats utan att lamporna inte ska tändas… Men jag lyckades ganska bra och tycker själva bilden blev rätt cool. Synd bara att killen i bilden ser lite väl fokuserad ut;)
p1270809

p1270820

p1270826
På väg mot toppen, som är bort höger där ni ser som en stålställning sticka upp lätt.
p1270831-2
Nöjda på toppen efter 30min ganska rask hike
p1270845
Oskar smällde av en bild på mig, på en ganska klassisk spot… Men coolt backdrop
p1270852
Ni ser nog hur åket vi fick ner var. Hårt, stabilt med några små vindfickor av snö.
p1270855