Magisk ljus!

Idag har det varit helt magisk ljus över byn, jag tror jag säkert bränt av 2-300 bilder. På förmiddagen drog jag runt och fixa lite prylar på byn, men hade med mig kameran, så allt jag gjorde tog typ dubbel så lång tid. Tror nog det var en del som såg mig ligga och kräla på närmsta slänt och sökte bra vinklar mest hela tiden.

Borta vid sjön var det till och med en äldre dam som kom fram och snällt fråga, ”vad gör du”, och jag förklar att jag låg och vänta på att ljuset skulle komma över träden och skapa det där perfekt bilden. Men hon hade stenkoll och sa att det var lönlöst, den skulle inte komma över först om någon timme denna tiden på året. Hon bodde nämligen bredvid. Jag visa henne dock bilden och hon tyckte jag kunde nöja med med den;)

Ingen åkning idag, utan mer fix med lägenhet och grejer som hänger över mig. Klämde in träningen nu under kvällen, för jag kanske ska nämna att jag var för trött i morse. Så är inte alla mornar jag är uber och går upp tidigt och tränar.
f23b9740

f23b9773

f23b9788

f23b9795
Här är bilden min kompis vid sjön var nöjd med, och även jag, även om solen gärna fått slå över träden mot kameran.
f23b9827

f23b9873

f23b9843

f23b9902

f23b9903