Inte idag men imorgon…

Det roliga är att ända fram till igår var jag 100 säker på att jag skulle åka idag, dra iväg på läger inför Val-d’Isère, men det var tydligen imorgon anresa var så skönt jag fick veta det innan jag drog. Ska bli kul och intressant att börja preppa för race igen… Som ni märker har jag inte åkte sjukt mkt skidor senaste tiden efter Levi, utan hållt nere på antalet träningsdagar på snö. Det passar mig för tillfället, även om jag alltid trott ju mer man åker ju bättre blir man. Dock är jag i en annan sits nu, där det är viktigare att huvud och kroppen är i harmoni.

Vilket fall, nu och framåt, December ut och sedan hela Januari kommer vi gå in i den mest hektiska perioden så jag kommer få åka tillräckligt. Jag har även sagt till mig själv att ge mig tid, och inte stressa fram, utan se Januari och kommande VM då jag ska vara i den absoluta toppformen, inte nu.

Men imrogon bär det av mot Sestriere för träning några dagar och sedan vidare mot Val-d’Isère.
p1280064
Jag sa att jag inte skulle köra någon mer tyngre fys inför nästa helg, men med en extra dag hemma, hann jag trycka in ett till pass. Dock var fokus på explosivt och mer skapa extra trysch;) Här en lite intressant variant av någon övning jag kört tidigare, med 27 kg gick jag ner stäckte mot varje siffra och från det läget drog på max upp, som en frivändning till rak arm. Där framme är det rätt tungt med 27 pannor och dra på.
p1280068

p1280083
En annan fin övning jag också slipat fram lite själv. Böj med vikten framför och fullt tryck upp till stäck på raka armar och så långt ut jag orkar utanför mittpunkten. En höger/vänster innan vänsterfoten flyttar till nya siffra och fotisättning. Samma här, 27 kg blir rätt tung att skjuta på och bromsa i ytterläget som ni ser i nästa bild.
p1280087
Så mitt tips skulle nog vara att börja med lättare vikter och kontroll.
dji_0117

dji_0127

dji_0136

f23b9910

f23b9912