Sestriere

Skönt att vara tillbaka i träning igen. Hade första dagen idag här i Sestriere. Man skulle kunna säga att det är raka motsatsen i underlag till senaste i Pfelders då det bjöds på regn, salt och oaggressiv snö. Nu är det hög höjd, hårt och väldigt aggressiv snö. Känns som ganska likt vad vi kommer få i Val d’Isère, så bra träning att hinna anpassa sig lite här.

Hade en liten missförstånd under träningen första del idag vilket gjorde att jag var på ett sånt där humör när man inte vill vara nära mig. Min service skicka på mig ett par nya lagg som visa sig var helt felt monterade och jag hade ingen skön känsla under uppvärmning och första åket i banan innan jag insåg misstaget och tydligt, rakt och lite argt sa att allt inte var enligt plan. Tog något åk innan jag sedan var på banan igen och kunde få harmoni och energin åt rätt håll och vi kunde lägga det bakom oss, lika mycket mitt fel att jag inte har koll på prylarna innan;)

Här bilder från dagen. Vi bor för övrigt i gamla OS-byn, som jag inte skulle beskriva som särskilt mysig. Är som OS-byar brukar vara, enkelt och en känsla av provisoriskt/snabbt uppslagen. Korridorerna under delarna i byn är som långa katakomber målade i illgul färg, inte fint… Men Sestriere som skidområde är riktigt fint.
p1280101

p1280095

img_5623

p1280105

p1280106

p1280108

p1280114

p1280133
Vi har bytt ut vår gamla nespressomaskin som jag reser runt med och har ansvar för. Vi har ju en gemensam lag-maskin som står på mitt hotellrum, så vi enkelt kan få en fin kaffe. Vi ville ha en lite snyggare nu när vi bytte så körde på en Sjöstrand Coffee Concept
p1280140
Perfekt location på balkong för skönt kaffehäng!
p1280098