Uppladdning

Körde faktiskt en vila här i Val dísere idag, var ganska stökig träning i Sestriere så var skönt att bara ladda upp idag inför helgen. Så har varit sjukt inaktiv, eller kanske inte, men legat och kollat serier, varit ute och promenerat och flugit drönare runt alptopparna, kört ett skypemöte, juicat på ett bra cafe jag hitta, spelat gris med grabbarna, en massage och nu tillbaka i ryggläge.
p1280218
Var som sagt ute på en promenad i solen.
p1280206
Jag gillar verkligen den nya delen av Val d’Isère by, mycket fina byggnader och hus, där dom flesta följer samma stuk med sten och trä, jäkligt snyggt och bra känsla.
p1280211
Här kommer fler bilder på backen, men det är något särskilt med denna backe. Vart man än går på byn så reser sig backen upp mellan husen. Den hyser en del respekt!
p1280212

p1280228
Hitta som sagt ett bra cafe med Juice, så tog en där och köpt med två hem på rummet. Jag kommer tillbaka i dagarna vill jag lova. Dom visste dock inte vad ingerfärs-tryck va, på tok för klen. Men ändå bra att fylla på.
p1280223
Annars det som hjälper mig när hotelmaten är sämre. Bra grejer från Holistic