Extra vila

Efter gårdagens träning i Madonna så rulla vi vidare mot Pozza di Fazza där det idag körs Europacup slalom, planen var att vi skulle köra här som lite träning och få ett extra race i kroppen. Jag har dock känt sista veckan att jag inte har lika mycket energi som jag skulle vilja. Jag har tryck i kroppen och åkningen, inte så, men jag har känt mig lie mer trött efter träning, race, resor och måste se till att vila lite extra. Så därför valde jag att stå över dagens race, hushålla på energin inför nästa veckan. Så ligger på ett hotellrum och tar det lugnt. Reser dock vidare mot Alta Badia ikväll.

Träningen i Madonna var riktigt fin och viktig, hoppas man kan dra nytta av det nästa vecka. Åkningen jag prestera där, är jag riktigt glad för.

Måste till slut nämna en sak angående Val díser, där jag skrev att jag körde på 80%. Haha känner i efterhand att det låter lite kaxigt. Man är inte topp 10 om man inte kör 100%, men mer än känslan att jag inte fick ut allt. Så nu har jag sagt det.

p1280368
Sista dagens träning i Madonna och Anton går över kanten.
p1280372

p1280386
På rummet i Pozza, med tävlingsbacken där borta. Pozza kan nog vara en av mina mest framgångsrika backar på Europacup och överlag. Har 3 segrar där borta, om ni nu undra;)
p1280389

p1280399
Mkt bilresande sista veckan har satt sig lite i höfterna. Så dansa loss dom lite i korridoren med 40min rörlighet och sträck. Prio 1 är att ha rörligheten och vara fri i höfterna.
p1280403

p1280407
Boll och gummiband gör susen också.
p1280420
Och denna. Ligga med bollen strax under revbenen och få musklerna runt magen och ner mot höftböjaren att släppa, ligga och ta djupa andetag. Gör ont men är skönt och avslappnade efter.
p1280432
Italiesnka kaffe och skype-samtal.