Pjäxtest

Från Madonna till Pozza och vidare till Alta Badia där vi idag tränat och är tillsammans hela laget då det imorgon är GS här. Förutom dagens slalomträning så passar vi på att ta två vilodagar här, igår och imorgon. Perfekt att få komma hit och hänga lite, för jag måste ta tillbaka förra veckans påstående att Val díser har bästa hotellet, för dom behandlade oss som skit där förra veckan. Alta Badia, Hotel Gran Ciasa är en av favoriterna jag glömde bort. Fräscht och stora rum, en familj och personal som är väldigt hjälpsamma och trevliga, samt grym Italiensk mat… Och grymt kaffe, jag ska ta bild på maskinen så förstår ni varför, kommer imorgon.

Hade en liten testdag idag på träningen. Gick igenom lite olika pjäxor och varianter, för att få fram lite viktiga saker på lite hårdare underlag/is. Fick ut lite värdefull info, så det är toppen. För att förklara kort, har bytt modell på pjäxor till i år och har sjukt skön känsla på dom i typ all snö förutom is. Så idag testa jag varinter på den för att se om det gör skillnad och sedan tog jag fram förra årets racepjäxa vilket var den som i slutändan funkade bäst just i grepp synpunkt. Så får fundera vad jag ska göra, kanske byta mellan dom två när det behövs beroende på hur snön ser ut.
p1280455
Morgon i Badia, som alla andra ställen inte särksilt mkt snö… eller ingen alls
p1280467
Dom här bergen är speciella.
p1280464

p1280462

p1280451
Ligger och funderar på pjäxor för tillfället… Haha eller inte riktigt men är svårt att undvika när det ser ut så här. Pga dagens test så plocka jag fram allt jag har med mig i bussarna på rummet igår, vilket är 7 par. Inte konstigt att man har lite väskor med sig.
p1280442

p1280435