Ny ort igen och stulna brädor!

Ligger på ett hotel i Pfelders nu, så ännu en förflyttning av ort och hotell. Drog hit mellan åken i Alta Badia. Allså jag tittade ju bara racet på tv. Ni kan se kartan längre ned över senaste dagars resor, så förstår ni bättre. Vilket fall, här ska vi nu köra två dagar av träning inför Madonna.

Till något helt annat som störde min rytm lite härom dagen. Jag nåddes av nyheten att ett förråd som tillhör familjen, där jag och Matilda förvarat en del gamla saker hade inbrott härom dagen. Jag har inte själv haft möjlighet att se riktigt vad dom tagit, men det verkar som tur var bara inriktat sig på några dyra ”prylar”, så som surfbrädor, skidor osv. Lite mer personliga saker som är svårare att ersätta verkar dom bara rotat runt i och som tur är lämnat. Det är dock lite känsligt i sig bara det att någon rotar i Matildas saker, det gjorde mig rätt ledsen för ett tag…

Så vårens surfresa kommer börja med att jag får leta ny bräda, om jag har tur kanske jag kan hitta mina egna på blocket lagom till våren. Men jag lägger ut bilder på brädorna nedan om ni känner igen dom på webben någonstans, inte för jag vet vad man ska göra ändå, mer än att veta vart dom hör hemma.

Frukost och sedan kaffehäng framför GS:n innan vi rulla mot Pfelders

Här är senaste dagarnas destinationer. Madonna, Pozza, Badia, Pfelders

Och här är dom tre brädorna jag blivit av med… Lite skönt ändå att jag samlat på mig 3 brädor, en ursäkt är ju för jag och Matilda delade lite på dom, en annan att jag gillar att uppdatera nytt.

Den nyaste brädan, en Firewire Greedy Beaver, som jag var jäkligt nöjd med på Maldiverna. Ni kanske förstår varför när ni ser denna bild.

Och ser det här leendet från Maldiverna. Det fanns ju dock mer anledningar för det leendet och glädjen i blicken än bara prestandan på brädan.

Den andra brädan som även den var med till Maldiverna, EXP Austraila, som jag köpte på Bali. Photo: ©Richard_Kotch

Sist men inte minst, min trotjänare och även den en EXP Austraila från Bali. Jag tror det är någon shaper där nere som gör, inte helt säker. Här från Lombok för något år sedan och ett av dom bästa surfspot jag varit på.