Nysnö!

Nånting sjukt hände idag, vi vakna upp till nysnö och vinter, tror det typ är en månad sedan solen inte var framm… Eller vänta det är typ 24 Nov sedan vi senaste hade nederbörd och då var det i form av en mega-regnig vecka just här i Pfelders. Jag kan ha fel med denna info men det känns typ som så, bara så jag säkrar upp om någon ska in och kolla statisk på vädret senaste tiden.

Körde träning här idag med Fransmännen, Lizeroux, Grange och Buffet, ett skönt gäng så trevligt att åka lite med dom grabbarna. Jag åkte på lite stryk på dagens pass, tyckte jag gjorde min första sämre träning på ett tag. Vet inte riktigt varför, föll bara in i lite gamla mönster, det viktiga är att jag la märket till det och är medveten om det. Så det ska vi ändra på tills imorgon.

Senaste tiden har jag börjat värma upp med gummiband både innan jag går ut i backen och på start, några enkla övningar för att få igång kroppen lite. Enkelt och bra.

Squats med pressar till raka armar… Jag väntar bara på att det där gummibandet ska gå av. För er som känner att ni inte hinner träna, eller inte tycker ni hinner.

Som sagt, blev till och med tvungen att sopa bilen.

Anton på väg mot start. Hade 5-10 cm i pisten så lite mysig åkning.

Saxvall rockar chefig stil, utan mössa i snöfallet.