Tillbaka i Madonna

Tillbaka i Madonna och redo för race igen. Är ju kvällsrace imorgon kväll här. Jag älskar kvällrace, det är det skönaste som finns. Blir bättre inramning och dagen byggs upp på ett annat sätt inför race. Jag tycker ju alla slalom borde köras på kvällen, ser ju bättre ut på tv också i elljuset.

Våra två dagars i Pfelders var ingen höjdare. Eller grejen är att vi hade bra träning men det var lite för svårt så känslan och självförtroendet fick sig en lite törn, men vi var fler som kände samma så jag är inte ensam. Men det går inte, hur stark man är är, att inte ligga och fundera lite på vad som inte stämde, vad man skulle kunna ändra på materialet för att få tillbaka den känsla man vill och hade dagen innan i Alta Badia och senaste veckorna. Man måste ju göra det för att nästa gång man är på liknande snö kunna ha en lösning. Vilket fall nu gör man bäst att bara släppa det, ta en extra kaffe och njuta av dagen för att samla krafterna inför morgondagens race och ha fokus på det.

Jag skulle sedan vilja dela några ord här. Jag blir som alla självklart väldigt berörd av det som hänt Anna Holmlund, känslorna rörs om lite extra, det påminner mig så mycket av Matilda och jag kastas tillbaka i känslorna då jag befann mig i Chile. Så sänder alla kraft och styrka till Anna och alla anhöriga, tänker på er!


Racebacken som går nr i byn där borta


Gissa vad jag har här i???

En drönare och ett par strumpor… Jag har uppgraderat min drönarväska från POC_s glasögon låda till denna perfekt låda från UA. Så förutom grymma kompression tajts, tack för denna lösning;) Strumporna är till för lite extra dämpning.