Räckte inte riktigt till!

Just ätit frukost hemma i Engelberg, så där skapligt trött, drog direkt efter racet igår rulla in hör i byn 530km senare runt 03.30 tiden. Alltså jag skulle inte vilja veta mitt koffeinintag igår, dricker ju rätt mycket kring race för att tagga till, särskilt när det är kvällsrace och sedan försöka toppa det under bilkörningen igår för att orka köra hela vägen… Det blev nog lite väl mycket kan jag konstatera, men höll mig i alla fall vaken och tog mig hem, vilket är skönt idag.

Gårdagens race är lite motsatsen mot Val dísere, igår kändes det som jag körde för livet och typ 120%, men det räckte inte till. Men vilket fint race det var igår, bra stämning och inramning och grymma förhållanden som gjorde att många höga nr slog sig in. Nu tar vi julledigt och släpper detta för några dagar.

Foto: Klas Rockberg/@skiteamswedenalpine

Foto: Klas Rockberg/@skiteamswedenalpine

Skönt att rulla in i byn inatt. Så värt att få vakna upp hemma.