Gott Nytt!!!

Jag tänkte först summera eller skriva något om 2016… Men det känns som det inte riktigt behövs, det har varit lite väl mycket upp och fruktansvärt mkt ner. Jag lämnar det och blickar framåt istället. Det är med nyfikenhet jag imorgon kommer vakna upp och ta mig an 2017. Det kommer vara en hel del utmaning även framåt, men förhoppningvis fyllt av massa kul och intressanta saker.

Jag ska snart iväg och fira nyår med lite vänner här. Kommer bli en lugn kväll, ska resa mot Italien och några dagars träning imorgon och sedan race i Zagreb den 5:e Januari. Sedan smäller det till med sex race i Januari, vilket känns spännande och sjukt kul.

Senaste dagarna har jag hållit mig riktigt lugn och försökt vila upp mig. Efter en träningspass härom dagen kände jag mig helt orkeslös, ganska tom på energi och inte något vidare trysch i varken kroppen eller huvudet. Så där av passa jag på at ta några helt lugna dagar, från åkning, träning och även fortsatt lugnt här på bloggen. Kände jag behövde några dagars lugn, innan det framåt drar igång på allvar.

Idag var jag dock bort på gymmet, börja racepreppa och trycka på lite igen, det kände bra och direkt fylldes jag upp med energi i kroppen. Så jag är redo att rulla iväg imorn.

Gott nytt år på er!

Måste bara dela denna, en fin och beskrivande känsla just nu.

Dagens pass och uppvärmning på gymmet , där av tröjan fortfarande på. Bra rotation och sträck

Samma här, lite extra sträck.


Igår kväll åt vi middag på Ski Lodge, som vanligt var det riktigt gott och fint. Jag fick en känsla att dom steppat upp ytterligare någon nivå i år, det är ett extra grymt gäng i köket i år. Fjolårets dreamteam har toppats upp med lite ny personal med erfarenhet från både, Franzen och Mathias Dahlgren. Så helt klart värt ett besök bara för maten.


Hmm, när tiden stått still…