Nu kickar vi igång

Firade av tolvslaget på Ski Lodge igår innan jag vek av hem för att var fräsch för vad som kommer framåt nu. Jag lämnade sedan Engelberg idag vid lunch och körde bort mot Sudtirol, där vi kommande två dagarna ska träna och sedan köra vidare bort mot Zagreb. Sitter och väntar på att resten av gänget ska droppa in här senare ikävll, men funderar mest hur fan vi ska få plats. Vi har nämligen fått ett dubbelrum där dom ställt in två extrasängar som jag, Byggis, Anton och André ska dela på. Bara med mina grejer så är rummet typ fullt, så skönt att man är först i alla fall. Men annars mysigt med lite tajt och mys nu när man inte sett grabbarna på dryga veckan. Haha, nej men tjata hotellrum är typ nr 1 osköna grejer på touren.

Men vilket som, känns bra att vara ute igen och nu kickar vi igång Januari och 2017 på bästa sätt.

Strax nedanför Engelberg såg det ut så här, väldigt fina kontraster.

Så blev tvungen att ta ett första stopp för att fota lite.


Sedan gillar jag denna lite, mest med tanke på månen och de två flygplanen. Gjorde sig dock bättre live.