Tuffa träningsdagar

Efter två soliga men tuffa träningsdagar känns det som man är tillbaka på banan igen. Behövs några åk för att köra igång sig igen. Vi kör ett kort pass här imorgon bitti bara innan vi rullar över mot Zagreb. Damerna måste ju hinna lämna så det finns plats för oss på hotellet där borta, där av relativt sen ankomst mot vad vi brukar ha inför race.

Tillägg till min oro i föregående inlägg att vi inte skulle få plats. Grabbarna fastna tyvärr i Munchen en extra natt, så tills dess hann vi fixa ett till rum. Så allt blev ganska luftigt i slutändan, och allt löste sig fint.

Kollade just damernas race från Zagreb, såg relativt svårt ut, vi har tränat lite liknande här känns det som. Så hoppas det innebär att man är redo för lite fight.

Annars lite intressant ställe vi har hamnat upp på här. Liten backe men bra träning och omloppstid uppe på något som heter Kreuzberg Pass. Det hör dock till Dolimitisuperski så man tar sig snabb och lätt till andra ställen i närheten via någon lift bort. Det är i alla fall väldigt fint och cool omgivning med dom mäktiga bergen som typ omringar oss här.


Kommer in i rummet och ser Byggis tänkande så här, då vet man att något är på gång.

Typ det här, fix av pjäxor… För övrigt ganska skön ordning på rummet runt omkring, väskan har exploderat typ.

Suddigt kaffehäng med gänget.

Det här saknar man ju under ledigheten. Boll med grabbarna

Här ser det ut som vi höll på ett tag, med tanke på ljuset.