Rekordnotering!

Ojoj, idag blev det ingen riktig succé alltså. Jag tog mig inte ens till andra åket då jag slutade upp på typ 36:e plats. Nu är inte jag expert på statistik, men jag kan inte minnas att jag missat ett andra åk där jag då inte kört ur sedan typ 2008-09. Så alltså en ganska tung notering idag, typ sjukt tungt… Jag skrev rekordnotering som rubrik för jag ville att någon skulle klicka på länken och att det inte skulle kännas för negativt, men nu vet ni att det alltså var rekord(dålig)notering, haha. Jag var dock ”bara” 1,8 sec ut från ledaren, och om jag fått ett andra åk där hade mycket kunnat hända det har jag visat i denna backe tidigare.

Vilket fall, jag är långt ifrån tillfredsställd med min prestation idag. Ni som titta på racet vet att det var väldigt speciellt. Jag är dock inte särskilt orolig, utan ser fram emot söndag. Jag ligger fortsatt 11 i slalomcupen och det är mer där jag hör hemma. Även om nu Januari började på sämsta sätt nu så ser jag utmaningen att vända detta.

Nu drar vi till Adelboden, eller sover först och sedan flyger vi över dit imorgon. Vi kör ett chartrat plan hela världscupen typ, då vi flyger till Bern som är nära Adelboden.