Två snabba åk

Jag har två dagar hemma, där jag ska vila en dag och få in ett benpass en dag. Sedan nu när det kommit snö var jag även sugen att få till lite åkning här. Dilemmat, bila och åka, behöver som sagt vilan… Då brukar jag fundera vilket jag även gjorde imorse, presterar en glad Mattias bättre än en utvilad och lite uttråkad Mattias bäst. Jag tror ju på det första. Så drog på mig grejerna och mötte upp några kompisar på första liften. Johan Jonsson och sedan byns snabbaste local Yves och Engelbergs fartfantom och världscupåkare Marc Gisin, som tyvärr har en time-out pga av hans krasch i Kitzbuel två för två säsonger sedan.

Vilket fall, hängde på dom två snabba åk i Steinberg, där övre delen var väldigt fin och snabb, nedre delen som en minfält där man inte vill vara för tung på foten. Sedan drog jag ner med ett smile på läpparna, som kommer göra dagens benpass betydligt lättare.

Ganska skönt att komma ner, brygga en kopp kaffe och sätta sig i soffan kl 10.30 med två Steinberg i benen. Skönare än att kört en sesssion framför datorn och nyhetsmorgon bara. Om jag skulle jobba och köra eget framåt, då skulle jag starta varje dag så innan jag klev på kontoret;)

Fin morgon i Steinberg, dock sjukt mörkt denna tid på året.

Johan på väg ner i dagens andra åk


En ny buff för dagen! Tyckte det var så kul att beställa kepsar, så försöker även fixa buffar. Detta är dock enbart ett sample och jag behöver jobba lite på den i kvalitén/material.

När jag fått till dom och är nöjd, lovar jag säga till. Är ju kul att sprida dom!