Intressant process

Tvättar, packar om väskan och chillar mega idag. Idag är det grått och mindre roligt väder ute, så jag har ro att ligga på soffan och vila inför avresa senare idag.

Jag fundera på en sak eftersom jag pratat lite mentalt senaste dagarna. Men när jag inte presterar riktigt som jag önskar själv, så har jag en process som är ganska intressant. Först trillar man lätt dit och fylls av negativa tankar dag 1, vilket jag hade efter Zagreb. Sedan för mig slutar det alltid upp med ett ökat driv och vilja. Jag funderar vad jag kan göra annorlunda, vad jag gjort fel eller mindre bra och försöker utvärdera situationen. Och i slutändan att nu ska jag fan göra allt ännu bättre och träna ännu hårdare om det jag gjort inte räcker. Så nu har tankarna redan hunnit flyga iväg och fundera på upplägg för våren och nästa försäsong, hur jag kan göra saker bättre, har fått upp en intressant tanke jag ska suga lite på angående det och när jag igår körde på gymmet hade jag ett skönt ”nu jävlar kör vi-pass”.

Men sedan försöker jag också tänka att jag ska se till att ha en extra rolig vinter oavsett om det går bra eller dåligt, så har senaste tiden funderat och klurat för att försöka fylla luckor i kalendern med roliga saker, friåkning alltså;) Det finns ju inte så mycket luckor, men efter WC-finalen drömmer jag om att styra något liknande som förra säsongen för att ha något stort att se fram emot oavsett. Jag är dock inte mentalt redo för Alaska igen, men skulle älska köra någon mer lekfull åkning, helilodge, catskiing, skog. Fira av ett bra race i Aspen och sedan flyga direkt mot nästa äventyr och möta upp ett bra gäng, det är på listan nu att försöka fixa!

Mitt ”nu jävlar kör vi- pass” satte sig i benen. Så kör en skön återhämtning med mina hyperice, som jag använt extremt lite annars sedan jag köpte dom. Är som kylpåsar man fyller med snö och sedan spänner runt låren och knät, inge mer hightec men skönt… Yes jag är nöjd med min nya kopp, är därför jag håller fram den;)

Tog bilen upp i solen igår eftermiddag för att fota det fina vädret lite.


Så här ser det ut över matbordet nu. Oskar var snäll och gav mig en julklapp, en print av bilden från Alaska. Nu ska jag se om jag säger rätt, men den är tryckt på Dibond med 3mm plexi framför. Väldigt snyggt, då den poppar ut lite extra av det. Tips!

Nästa tips på enkel lunch eller mellanmål. Mackor, med stekt färnkol, brockoli, avocado och sedan ägg. Jag kokar äggen 4 min så får man en snabb variant och känsla av 69 gradigt ägg. Inte helt lätt att skala dock. Sedan parmesan på toppen.