Tillbaka i Adelboden

Körde ju tillbaka till Adelboden igår eftermiddag och har idag kört av en träning här idag. Vi körde tillsammans med Italien och US, så var inspirerande gäng att matcha med. Framför allt Mölgg som är i storform och även körde bra idag, då han satte ner snabbaste tiden. Jag lyckades hålla mig strax bakom och var generellt nöjd med träningen. På tränarhyllan så var tydligen dom Italienska coacherna nöjda när dom såg mig och konstatera ”tur att han inte kör så där på race”, då dom tyckte jag just flåsa Mölgg i nacken. Jag tar det som en komplimang, men undrar mest hur dom har sett min åkning senaste två racen, för när jag själv kollat film så ser jag knappt något all, mest vitt och snö;)

Idag kändes annars som en riktig bonusdag. Var helt inställd på snöstorm och redo för att ut och kriga för jag tror till 90% att det är det vi har att vänta i Wengen, så ser prognosen ut. Men så vakna man upp till blue bird, vilket jag tacka, tog emot och njöt av lite extra av. För det är då jag presterar som bäst, eller i alla fall njuter som bäst;)

I bilen mot Adelboden

Det snöade ganska kraftigt hela vägen och var väldigt halt, så dom 12milen tog lite längre tid än beräknat.

Sov ganska gott och sedan några minuter innan alarmet ringde klockan 08 vakna jag faktisk med ett ryck och span ut genom gardinerna, ”fan det är ju sol ut”, så hoppa upp och gick ner mot frullen med lätta steg.


Med raden 1-2 är Mölgg som sagt en av dom formstarkaste åkarna för tillfället.

Skön snap från liften. Med en systemkamera och mer zoom hade man kunnat sätta en ganska cool bild där i skuggan/solen.