Där satt den

Fördel med att tävla på ”hemmaplan”, man kan köra race, äta sen lunch på hotellet, ta en behandling, duscha/packa ihop och sedan vara hemma lagom till middagstid ändå. Jag är i Engelberg och packar om efter dagen, drar dock vidare igen redan imorgon men får se om jag hinner någon åkning innan jag drar vidare, ska se hur kroppen känns när jag vaknar imorgon. Just nu känner jag mig typ överkörd, var ganska tuffa förhållanden och slagit där ute idag.

Vilket fall, slutade upp med en 6:e plats i Wengen idag, vilket jag är väldigt nöjd med. SÅ skönt att sätta ner lite åkning oh resultat igen. Idag tycker jag presterar två åk på max och så jag ska åka….

Om jag inte presterat idag hade jag nog kunnat bli lite frustrerad, för hela veckan har jag åkt riktigt grymt på träning och haft en positiv känsla. Så där av extra skönt att göra exakt samma idag. Nu får man lite mer bekväm arbetsro och en gnutta extra självförtroende , vilket känns skönt inför Kitz och Schladming.

Ska vi avsluta med att prata väder… Grymt skönt med ett fint slalomrace igen, bra snöförhållanden, bra väder och mycket grym åkning från många håll. Jag tycker det var kul att köra och var imponerad av åkningen som presterades idag, är så tajt race.

Som sagt, jag känner jag mig överkörd, så ska nog sova nu.

Tidig morgon och besiktning


Dom säger att Iphone 7 ska ha bra kamera. Ser inte ut så här… Måste undersöka om jag typ har smör på linsen eller något liknande, sjukt oskarp. Ville i alla fall mer bara visa backdropet på slalomen.

Bild från Emil Johansson, på andra åket målgång. Skön och tydlig dubbelpunch där;)

Lite balandade från Zoom agence