Mindre än 24h hemma

Om ni fick gissa på tre saker jag gör när jag är hemma mindre än 24h så tror jag ni ganska lätt skulle gissa rätt på två och kanske även den tredje om ni tänkte logiskt. 1, njuter av en bra kaffe. 2, gör en grym juice för att återställa. 3, tvättar. Så såg min förmiddag ut…

Blev ingen åkning idag då kroppen kändes för trött, det var även whiteout på berget vilket hjälpte till at ta beslutet. Kände inte för att dra upp och åka i det. Vet att det snöat enormt sista dagarna, blåste en del, så kände mig inte riktigt trygg med förhållandena för att dra ut och åka i det vädret, det var magkänslan. Men sedan behövde jag som sagt även vilan tror jag.

Nu är jag i Kirchberg, strax utanför Kitzbühel där vi bor ooh tränar under veckan.

Just ja. Jag surfar ju konstant runt och spanar in nya kameror och senaste tiden har jag varit sjukt nära att köpa en Sony A7r II, hade den i varukorgen online härom veckan, men ångra mig i sista sekund. Kan liksom inte bestämma mig. Vill typ ha den som komplement till min Canon 5D Mark III. Kanske onödigt men ändå det roligaste jag vet, att fota alltså.

Vilket fall, idag åkte jag förbi fotobutiken och skulle smälla till, hade spanat så den fanns på lager. Men när jag kommer dit är det beställningsvara. Så blev inget, vilket kändes som ett tecken.

Så nu börjar jag fundera igen. Grejen är att jag använder min 5D mindre och mindre, orkar aldrig ta med den. Så vill ha en liknande med grym prestanda fast mindre som jag tar med oftare, utöver min Lumix GM5 som alltid ligger i fickan. Så jag tittar som sagt på Sony A7rII, där jag även har Sony a6500 som lite uppstickare och billigare alternativ. Sedan har jag fastnat lite för Leica Q som är en fullformat för typ fickan, fast sjukt dyr. Får huvudbry, och jag som alltid har lätt att ta beslut… Några tips??

Wengen- Engelberg

Vakna upp til snöfall eller snarare, det sluta aldrig snöa från igår.


Som sagt, en bra juice med trysch


Spana in den creman;)

Mindre kul, men så nödvändigt att hinna med en tvätt.

Hann även med lite rörlighet för att få igång kroppen och inte stelna för mkt i och med resorna.

Svårt att förklara, men jobbar igång höfterna. Jag följer Andreas grymma kollega Seth på Instagram, han bjöd på lite bra inspiration på sin story idag med rörlighet. Så perfekt när jag själv hade dålig inspiration.

Mer snö över natten som sagt.

Mina Kavat kängor gör jobbet nu i alla snö. Skönt att slippa bry sig och bara kunna pulsa genom snön.