Kylig morgon

Det är inte varje dag man vaknar upp här nere och det är typ -15 eller till och med någon grad kallare ute. Det var det idag i alla fall. Så tur man trivs i kyla. Vi var borta i Waidringen, 30 min bort och träna idag, ni känner nog igen det från ifjol där vi nog hade säsongens oskönaste/svåraste träning förra året. Idag var det dock annat, bara kyla och solen gjorde det magisk. Men åkningen var betydligt lättare denna gång, dock fortsatt sjukt utmanande. Backen har mycket terräng och skarpa kanter likt Kitzbühel, så gällde att vara extremt mjuk i knäna för att bemästra det på bästa sätt. Vi körde tillsammans med Amerikanerna och Fransoserna idag, så roligt gäng. Amerikanerna är ett gäng med bra fart på dom flesta gubbarna och många som är på gång att slå sig in i WC, så en intressant grupp, men likt traditionerna även inte kända för att veta vart handbromsen finns. Så det bjöds på en hel del flyg och mindre kontroll under passet, men stundtals sjukt snabba. Lite kul att se!

Imorgon är det träning på ny ort, ett ställe jag inte varit på tidigare, men vi vill variera terrängen från dag till dag. Det bästa är ju att det finns så sjukt många orter att välja på här i närheten.


Jag frös faktiskt inte särskilt mycket idag, trivs som sagt i kyla. Dock blir det rätt kallt att fota, som är att i farten utan handske, ta bilder och även filma för Instagram på väg ner mot start. Det känns ändå in fingrarna.


Lite rolig skylt, tydligen varning för is där framme.


Haha, känslan när ma tar av sig pjäxorna och typ är helt snöig på insidan. Hur går det till liksom.

Märkte att jag nästan skurit av strapen på pjäxan i Wengen och träna även så igår, dock med lite tejp på. Men sedan igår fixade jag det och bytte. Där är jag så slö ibland, jag kan träna hur hårt som helst men när det kommer till att gå ner till bussen, hämta ett par andra pjäxor för att byta från. Då kan jag typ dra mig för det och chansa att den håller en träning till. Men är kanske också för att jag vet om den går av på träning, då får jag nog hjälp av min service att byta den, så lite taktik också, haha.

Vilket fall, fixa jag det själv så jag kunde vara lugn och ha allt material på plats idag.