Hahnenkamm DH

Jag tror jag varit i Kitzbühel och tävlat sedan 2007, jag har dock aldrig under dessa år vart inne och kollat DH racet live. Mest för vi brukar träna på lördagen, annars att man vill sparar på krafter och hellre ser racet på tv på hotellet. Idag kände jag dock att det var läge att dra in och se på racet, förhållandena är ju sjukt fina, sedan har jag tre nära vänner här och kollar. Så jag drog in med dom, vi åkte upp till starten där vi spanade in allt och första delen av racet, sedan drog vi ner och såg upplösningen nere från mål.

Det är ett galet race och häftig atmosfär. Särskilt starten är något extra, glida runt där och njuta av en jaffe, se grabbarna som snart ska kasta sig ut. Dom flesta är förvånansvärt avslappnade dock och kom glatt fram och hälsa och snacka. Jag försökte dock hålla mig på en kant för att inte störa eller vara i vägen. Vet ju hur man själv är när man går in i zonen minuterna innan start, då vill ma inte vara i vägen;)

Så härlig dag och kul upplevelse.