Vidare mot Schladming

Japp, Kitz blev ju inte vad jag hade tänkt och jag måste erkänna att det gjorde mig något frustrerad och jag kunde inte riktigt bara borsta av mig det, utan det låg och gnagde på mig under gårdagskvällen. Känslan av nederlag, den är ändå inte riktigt nära att plats på topp 10 av sköna känslor. Dock finns det ingen tid att tänka efter just nu, så vakna upp idag och klev på det igen.

Igår efter racet rulla vi direkt till Schladming, här har vi idag tränat, kört hangåkning och haft samma gamla vanliga sväng med nrlappsdragning osv. Så känns som en heldag och är nu lite slut på energi. Dock så jäkla kul med race redan imorgon igen och att det just är Schladming Nightrace. Kommer vara fullt ös som vanligt där ute, då tänker jag framför allt på publiken, så ska försöka bjuda upp till fest.

Man kan säga att det är högtryck här nere för tillfället. Vakna upp till ännu en fin dag.

Är Schladming ni ser där borta.

Träning och som vanligt i Reiteralm, skoter. Rullade 5 åk på typ under en timme med skotern.

Hangåkning!