The Nightrace

Tillbaka på hotellet, ligger på sängen och är lite för mkt upp i varv för att kunna sova… Och väldigt hes efter att ha skrikit ut några väl varda ord efter målgång;) Jag är i alla fall nu väldigt nöjd med dagen och åkningen, det kändes relativt lätt och jag åkte som bäst i det absolut brantaste pratiet. Flackåkaren blir alltså bara mer och mer brantåkare;) Varför jag var lite sur vid målgång var mest, jag tyckte det kändes så pass bra och lätt så jag kände att dom 20/100 jag var bakom och gjorde att jag tappade 4 placering, hade jag så gärna haft på min sida. Så det brann bara av för mig. Men vilket fall, jag glad och nöjd med dagen nu. Det är det viktiga.

Man behöver resultat i ryggen för att kunna trycka på det där lilla extra. Det går inte att säga något annat. Resultat bygger självförtroende, så var skönt att trycka ner ett igen, så nu laddar vi vidare mot Stockholm och VM.

Om ni satt och följde andra åket, så måste ni vara rätt nöjda. För visst var det en bra show och ladd från hela startfältet. Andra åkets bana var riktigt snabbt satt, så alla var verkligen tvungna att trycka fullt om man ville hänga med.

The Nightrace firade 20 år i år, och som vanligt var det upp mot 50,000 på plats och stämningen magisk. Man får gåshus att höra publiken nere från målfållan.