Testdag

Grundplanen var egentligen att ta en frukost och åka hem idag under förmiddagen, men då förhållandena i Reiteralm var perfekta när vi träna där härom dagen och jag var riktigt sugen att kriga mig tillbaka in i säsongen, så beställde jag tills idag en testdag med Atomic som har fabriken bara några kilometer bort. Hade några saker jag ville testa och framför allt utnyttja förhållandena och få till mer bra träning.

Idag när jag vakna med ett bra resultat i ryggen och typ bara 4-5h sömn, så tyckte jag det var en mindre bra idé jag kommit upp med. En långfrukost senare och en ännu längre uppvärmning så kände jag mig dock rätt fräsch och redo för lite åkning. Det bjöds på en magisk dag igen, likt senaste tiden sett ut, -10 grader, soligt och isigt som fasen.

Dagens set up kan jag inte heller klaga på. 3 tränare från oss, två servicemän och en skoter med en kille som körde. Sedan en bana helt för mig själv… Ok, den sista ljög jag lite om, var en Kroat och hans pappa som kom och hängde på träningen. Vi var schyssta och släppte in dom, även om inte det var planen. Men jag var nästan själv om vi säger så;)

Så blev en väldigt bra och lärorik dag.

Nu är jag hemma i Engelberg efter 6h i bilen. Så inte så konstigt om jag är lite trött nu kanske.