Vilodag på berget

Efter att ha packat upp väskan, slängt in någon tvätt i maskinen, njutit av lite kaffe framför nyhetsmorgon. Jag kör faktiskt TV4 nyhetsmorgon genom Apple TV här nere, det är ju magiskt att få in det även här, vilket skapar en skön och trygg morgonkänsla.

Vilket fall, efter allt detta kände jag att min vilodag skulle bli lite skönare med lite skidåkning. Alltså lugnt, målet var mest inställt på att ta mig upp för att kunna ta en lunch och kaffe på berget. Det var dock väldigt rolig åkning, långt ifrån puder, men snabb och kompakt snö med grepp i så att jag kunde köra på rätt snabbt. Så blev att jag tog 5-6 åk innan jag mötte upp med lite kompisar för en sen lunch.

En dag till hemma, sedan drar jag vidare igen och då mot Stockholm. Hade tänkt skriva om det nu, men får bli imorgon istället.