Träning, mat och kamerasnack

Känns som jag varit hemma ovanligt lite senaste tiden, har bara blivit någon dag sista tiden och blir inte så mycket framåt heller. Det är ju skönt och framför allt väldigt kul att det är fullt upp, man åker från ena stället till det andra, att liksom vara mitt uppe i säsongen. Längtar ju efter den här tiden varje år. Dock skönt att få komma hem också och ladda batterierna, jag har mått rätt bra varje gång jag kommit till Engelberg. Så med detta sagt, längtar till jag kan få en längre period här framåt. Tror det blir först efter VM är avklarat.

Idag var det gymet som gällde, ett benpass. Jag har hållit uppe jäkligt bra denna säsongen med träningen, ännu bättre än vanligt, så känner mig stark och i fin form. Den formen ska vi dock försöka putsa och slipa på ytterliggare fram mot VM.


Ni känner nog igen er på både plats och övning. 32kg hantel.

Haha jag bjuder ändå på rätt fula miner av mig själv, önskar jag varit snyggare när jag träna… Men sånt man får leva med;) Vilket fall, samma här, 32kg och blir rätt tungt i mage att hålla upp den och sedan trycka på upp. Försöker hålla den fritt och inte vilandes mot bröstet.

Dra upp benet mot en vägg så här, målet är att kunna stäcka på er rakt och relativt avslappnat kunna stå där. Om ni inte kan det är det dags att börja jobba med framsidorna och höften.

Kom just hem från middag på Ski Lodge, bra mat, vin och sällskap. Här en råbiff till förrätt.

Haha, kanske inte på bilden ser så trevligt ut. Vi körde in en gemensam köttbricka med 3 olika typer av kött och massa tillbehör, väldigt fint.

Drack denna Stoneridge Cabernet Sauvignon 2009 till, den kan jag tipsa om.

Var mycket kamerasnack till middagen, då vi i sällskapet bland annat hade två fotografer och två hobbyfotografer, med mig inräknat på den senare. Johan hade köpt denna sköna kameran under dagen.

Så det testades, kändes och utvärderades en del… Detta gjorde mig bara en mer köpsugen. Jag vet vart jag ska när jag kommer till stan, Scandinavian Photo.