Förberedelser inför Tisdag

Trotts en som sagt tyngre dag igår, så hade jag igår eftermiddag träning styrt med damlaget ute på Lidingö. Alla mina tränare och hela herrstaben var fortsatt kvar i Garmisch igår, då det var GS där, så glad jag kunde hänga på Frida och köra och super härligt att mötta alla kids som kom fram och hälsa där ute igår. Fick mig att le och skratta, då alla är väldigt härliga.

Ska snart rulla ut dit igen om typ 30min för ett till träningspass. Skönt att få två pass för att försöka köra igång parra-tekniken inför Tisdag, är ändå lite ovant. Igår kändes ok, inte optimal, dock träna jag en del dubbelpunsch (alltså, gå öve likt slalom) för att känna på det och kanske kunna plocka fram det på tisdag om det behövs.

Lunch framför vinterstudion och tummarna för Matts som låg 3:a efter första åket.

Som sedan slutade upp 2:a i Garmsich. Sjukt kul och glad för Matts, som man sett åkt riktigt fint på träning under säsongen och känt att något varit på gång. Matts är killen som alltid gör allt på träning både i och utanför backen. Så sjukt värd denna framgång.

Inte varje dag man nu för tiden får skjuts av Mamma och Pappa till träningen. Som på gamla goda tider… Vi skojade lite om det igår om Pappa skulle hänga på mer och coacha, verkar ju vara framgångsrecepts ala Hirscher/Kristoffersen, men kom snabbt överens att det inte är någon bra idé, haha. Mamma och Pappa har alltid varit där, stöttat mig och hjälpt när det behövts, men aldrig coachat mig. Vi hade käppar i Ramundberget där vi ibland körde egen träning med syskonen, men var mer bara åkning och ingen coachning vad jag minns. Dock har det ju lagts en hel del mil bakom ratten under uppväxten då vi reste land och rike runt, och det är man glad för idag.

Frida på starten i Lidingö, fin utsikt lite grått och tråkigt väder bara.

Middag med familjen

haha jag gillade denna kopp, ganska skön.