Redo för imorgon

Allt är redo och styrt inför imorgon, jag känner mig väldig redo för race igen. Hoppas även ni är och att vi ses imorgon kväll. Jag fick precis se startlistan, jag går ut och möter Daniel Yule, Schweiz som första match imorgon. Intressant match helt klart.

Var ute på Lidingö idag igen som sagt. Fick några bra åk och kände som jag kom igång hyfsat, så där lagom, det sista spar vi tills imorgon. Ska dock säga att Frida såg ut att åka riktigt fint idag, hon blir att räkna med imorgon.

Imorgon njuter jag av att stå inför hemmapublik igen. Jag har sagt det förr, men det är något särskilt med att få köra världscup på hemmaplan, där du växte upp och i en av backarna där du som barn brände runt och drömde om att bli bäst i världen. Nu står man just där och gör upp om vem som är bäst i världen för en kväll.

Lidingö imorse

Sektioner åkte jag riktigt bra idag. Satt dock och kolla detaljer jag måste slipa på tills imorn, men känns som jag har koll på dom. Träna vidare lite på att kliva över med dubbel punsch idag igen, lätt att fastna så inget man ska göra för mkt, men sektionen ner mot mål vore bra om man kunde fixa det om man behöver ta tid.

Checka in och hade skön utsikt över backen

Jag och Frida under dagens pressträff. Foto:Nisse Schmidt

Banan och backen ser väldigt redo ut.

Tror dom två läktarna i år tar upp mot 9000, när man går under är man lite fascinerad av jobbet att sätta upp den och att den håller. Men jag prata med en ansvarig kille och han sa att det var lugn och ni kan röja som fasen där uppe, haha.


Kvällljuset över backen… Efter denna bild hände dock sedan en jobbig grej, så nu har jag inte lika bra utsikt

Jag råkade luta mig mot skrivbordet när jag satt och kolla bilder på kameran, så hela skiten släppte och jag typ nästan fick den över mig. Stolen där borta var dock min räddare i nöden. Haha blev lite överraskad av det hela. Skämdes lite att gå ner i repan och berätta, kändes som jag trashat hotellrum typ. Men fick byta rum och dom var väldigt hjälpsamma.

Det jag fick höra av grabbarna var ju direkt, ”tyckte du sett ut att ha blivit lite större/tyngre senaste tiden, lite väl tung kanske”;)