Bergsjö och SM

Har gjort en liten förflyttning och ligger just nu på ett hotel i Bergsjö. Vi ska faktiskt ha slalom SM här i Hassela imorgon. Så pang på race igen.

Skulle ljuga om jag sa att jag var fräsch och uppe på tå. Igår efter racet var jag ute och åt på stan med några kompisar, tog några öl och firade lite. Så fick inte allt för många timmar sömn inatt och som väntat kändes kroppen rätt använd idag. Har legat och gnuggat på rullen, softballen och strechat en längre stund här för att få kroppen att lira lite bättre. Så nu dags att sova för att vara redo imorgon.

Började resan med att, 1, dra förbi och hitta lite juice för att vakna till liv och få lie bra energi.


2. Dra förbi Wibergs foto och äntligen skaffa kamera jag spanat in under längre tid. En present till mig själv för igår. Älskar att ge presenter till mig själv;)

Presenten blev en Leica Q som jag nu är sjukt taggad att testa. Kommer nog inte ha den i backen till att börja med, mer lifestyle.

Denna skäms jag lite för. Kom fram till Bergsjö, mötte upp med Anton Lahdenperä och gick ut för att ta en middag på byn. Det som fanns var två pizzerior, så fick bli en ciao ciao som raceuppladdning inför SM, dock med en väldigt fin text på. Tackar, haha;)