Datorhaveri

Två sköna dagar i stan, imorgon flyger jag ner mot Schweiz igen. Eller det har inte bara varit så skönt som det kunnat vara. I torsdags kväll när jag kom tillbaka från Hassela så kraschade min dator, så fredagen fick jag ägna min tid åt annat än jag tänkt mig. Har ju det mesta på datorn så lite oskönt när den går ner. Jag har dock varit relativt bra att köra backup på fler ställen, men allt har jag inte sparat. Men ändå viss känsla av panik.

Vilket fall, detta gjorde att jag blev tvungen att dra ner och klippa en ny dator. Det roliga är dock att datorn kommit igång i omgångar, så känns som det är något glapp eller liknande. Nu strax innan detta inlägg så gick den igång igen och och jag kunde få ut typ det sista ur den…tror jag.

Men annars har tiden gått åt till shopping, god mat, möte med gänget kring stiftelsen, möte med Cecilia. Så lite produktiv ändå.

Den där lätt stressade känslan när datorn ger upp…

Nya Macbook pro 15, om jag ska vara ärlig, lite oskönt dyr, betydligt mkt dyrare än den gamla jag kört senaste 3 åren. Men jag måste ju ha en ny, så vad ska man göra. Vore ju kul om den höll längre denna gång… Ska utvärdera den snart, men SJUKT irriterande att den inte har alla ingångar man är van med. Har ju blivit tvungen att köpa adaptrar för det mesta också.

Sista överföringen när jag fick liv i gamla datorn igen, spänd och nervös stämning när det sista fördes över.

Ner på stan imorse, lite grått som mestadels denna vecka.

Hade en trevlig middag på Brasserie Godot igår kväll, vi kalla det guldmiddag efter SM-guldet, trevlig kväll med gott sällskap och bra mat. Så var lite seg imorse, så där av denna set up och start på dagen. Kaffe, shot, och juice nere på Urban Deli.

Shopping, eller snarare en present, här ett par nya skor jag fick av en kompis som dragit igång ett nytt skomärke med idéen att tillverka mer funktionella sneakers. Så dessa är vattentäta. Och sedan väldigt snygga. Så spana in North 89 för mer info.

Sedan kvällens middag. Vi trilla in på drop in på Shibumi, så nedan bilder på dagens middag.

Barplatser med Christine, Pelle, John, Helena och Andrea.

Knivmussla

Yakitori, Kycklinghjärta

Beef Sliders

Gyoza

Okonomiyaki

Glas och kaffe

Sjukt fina drinkar, tyvärr inte våra. Eftersom vi satt i baren fick vi se rätt många fina som gick ut. Idag var det dock alkoholfritt som gällde för min del. Jag lovade dock att jag kommer tillbaka för att testa drinkutbudet till sommaren… Haha när jag titta igenom bilderna så inser jag ju att jag faktiskt tog en öl till maten som syns rätt tydligt, men lätt bättre att säga alkoholfritt, men där ljög jag.