Brunch och vidare mot Arlanda

Sitter ute på Arlanda, åter igen lite väl mätt, hade samma känsla igår kväll efter middagen. Denna gång brunch med familjen ute på Stallmästargården innan jag rulla ut hit. Jag är glad jag hann en sväng till gymmet under förmiddagen.

Hinner inte skriva så mycket, snart dags att boarding mot Zurich. By the way, är riktigt kul att fota med nya kameran. jag gillar den skarpt så här långt, även om jag behöver lite mer tid att testa och lära mig den mer.

Sånt jag gör när jag ”ligger på soffan”. Haha, nej men lite självbehandling efter träningen. Sträckte höften lite i Hammarby och har fått tips via sms av Andreas hur jag löser det. Han är ju som vanligt borta på NHL-resa och jobbar. Inte så farligt dock för mig, men kör mycket floss så högt upp jag kommer i ljumsken och försöker sträcka ut vävnader i området genom flossen och strech.

På väg med lite prylar igen.

Brunchen här var fin, att rekommendera då det ligger nära stan eller typ i stam/norrtull.


Vi satt inte här men snygg bild bara.

Pappa fick denna av Olle och Elma.