Nackspärr och tårtkalas!

Skönt att vara hemma igen. Mina kroppspoäng, alltså skala över hur fräsch jag känner mig, var inte höga idag. Kändes som jag idag fick betala tillbaka efter en lite för hektiskt vecka. Vakna helt överraskande med nacksprärr och kände mig sjukt trött allmänt. Nackspärren höll sedan ju längre dagen gick på att ta kol på mig, sjukt stel och ont i huvudet tills jag på eftermiddagen kom iväg mot gymmet, självbehandla mig, men främst fick i mig en karta voltaren. Konstigt, men nog ett tydligt tecken att det blivit för mkt.

Så det blev ingen åkning vilket jag funderat lite på, då det kommit en del snö tills idag. Så lite lätt ångest när det börja droppa in puderstänkare från berget och jag satt på soffan. Jag hade dock ännu större ångest över två andra saker som dock nu är helt borta. 1: min inkorg på mailen som idag höll på att explodera då jag typ senaste 10 dagarna släppt det helt. Så sjukt skönt att ta tag i den och rensa upp. 2: Öppna post som jag öven duckat för lite väl länge och samlat på hög. Orkade inte när jag var hemma senaste, med risk att få massa jobb inför viktiga tävlingarna i slutet av Januari, så ville fokusera helt på racen. Men nu kände jag det vara läge att rensa upp livet även där. Det mesta under kontroll, så nu känner jag mig strukturerad. Jag brukar dock ha bättre disciplin, men skönt att släppa det ibland också.

Lyssna en podcast härom dagen med en känd profil inom fastighetsbranschen som tipsa om att radera inkorgen ibland, då man ligger efter, alltså utan att läsa. Jag var sugen att testa det, men får blir en annan gång. Skönt ändå, trycka delete och kasta all post i brevlådan, för att sedan dra ut och bränna lagg, haha.

Nedan kommer ett gäng bilder. Fotar en del med nya kameran, så blir liksom så.

Från Arlanda

Landa i Zurich och hade som vanligt en landslagsbil stående och väntande på mig, service, tackar!

Som sagt snöigt framme i Engelberg


Tänkte ta en bild på min ”fina” frukost, men blev inte så fin. Vilket fall, kör mycket gröt nu på vintern när jag är hemma. Enkelt, mättande och gott. Helst med äpplen, bär och cocos på toppen.

Som sagt kaos och massa post. Bilden bakom är för övrigt en print av mig här från Engelberg en stormig höstdag.

Sprack senare under dagen upp och jag kunde till slut få komma ut och ta lite luft.

Bort mot Lodgen för after ski, eller inte för min del men mötta upp gänget som varit ute och kört.

Bissan och Skottarn, lite trötta eter åkningen eller bara helt fast i Jonas surr.

Jonas, barchef och riktigt energiknippe på Lodgen.


Som sagt självbehandling. Tror jag testa det mesta, men denna var jag lite extra nöjd med. Spände upp gummibandet för att få drag och trycka ut axelpartiet lite. Funka rätt bra!

Sedan ikväll blev jag lurad till Lodgen, för att vi bara skulle mötta upp lite kompisar, men möttes av denna jättetårta då dom ville fira min pallplasts från Stockholm. Väldigt snällt av alla inbladande och blev en trevlig kväll.


Jag och Chad Sayers, väldigt trevlig och sympatisk friåkare som är i byn och fotar med Oskar.

Ville, Matildas kusin, som bott hos oss här i Engelberg några säsonger tidigare år, kom på besök i byn ikväll.

Emilia var nog den som uppskatta tårtan mest efter mig;)