Återhämtning

Har inte mycket att skriva om då min dag varit lite för lugn. Jag känner mig fortsatt ganska trött, så jag valde att ta en till lugn dag utan skidåkning. Det är lite så det funkar, när man sänker tempot och slappnar av, det är då man känner att man är trött… Jag vet att jag vill vara på tå och så fräsch jag kan bli nästa söndag när VM-slalomen avgörs och tiden fram till dess kommer vara en del åkning, så vila är precis vad jag behöver nu i några dagar. Och ibland är vila inte bara att man ligger på soffan, utan innebär man sänker tempot och tränar, men betydligt lättare i mer återhämtningssyfte. Bara om ni undrar då jag skriver vila här och sedan lägger bilder från gymmet nedan;)

Förmiddagen fylldes med nya avsnitt av Homeland och sedan damernas VM SG på TV. Sedan drog jag bort till gymmet och träna/rehaba under eftermiddag, vilket gav mig skön energi. Tog hand om nackspärren som var betydligt bättre idag, det tack vare att jag starta dagen vid 07.30 med en behandling av en fysio här i byn, riktig kick start. Fick sedan jobba lite med baksidan/ljumsken som känns som jag sträckt lite, tror det är kopplat till det som jag kände efter hammarbybacken men att det har flytta ner och in lite mer mot baksidan. Haha känns som jag klagar lite väl mkt på skavanker nu, men det får man göra ibland.

Vaknade av ett sjukt starkt månljus som lyste upp sovrummet inatt. Man vet att man är lite störd när man vaknar 02.30 men då inte bara kan somna om utan ser fotoläget så jag bara måste hämta kameran och smälla några bilder innan jag kan somna om igen. Blev väl inga bangers, utan var finare live.


Till gymmet på Sportmittelschule, skidgymnasiet här i byn som genom alla gett mig access till deras lokaler. Sjukt mkt värt.

Har ett passerkort så jag tar min in när jag vill.

Har jobbat på rätt bra med flossbandet som ni även såg härom dagen. Grymt redskap!

Vad är inte bättre än ingefära om man känner sig lite trött.

Fixa det här så jag kan shota och få riktigt tryck. Ren pressad ingefära bara.