Mot pre camp

Idag har det varit bilkörning för hela slanten. Drog söderut ner mot Milano och sedan bort i Italien mot Trento området. Skulle ju kört pre camp i Carezza, men har senaste dagarna hunnit ändra plan i alla fall två gånger av lite olika anledningar, så nu är vi i i närheten av Pozza Di Fassa och ska köra här några dagar innan vi drar vidare mot St Moritz. Skönt att kicka igång pre camp och denna VM-uppladdning, känner mig taggad för detta.

Vet ni vad det bästa med Pozza Di Fassa där vi ska träna imorgon är, förutom att det är en grym backe och nog den jag vunnit flest Europacup race i, jo baren nedanför liften där man byter om brukar servera en av alpernas bästa espresso. Så den är jag ganska peppad på imorn innan träning, bäst att leta fram lite cash så man är redo, för kort brukar man inte komma så långt med.

Väskan är packad och redo. Lite kul info om den vita NK-påsen. Är en påse som jag alltid kör kalsonger och strumpor i, och jag tror jag haft just den där typ senaste 5 åren. Känns bara skönt att köra vidare på samma påse av någon konstig anledning. Jag kör ju bara ren grejer i, så den håller sig fräsch på insidan;)

Fick fel bil med mig hemsenaste vi skiljdes åt i Schladming, fick byta med en tränare. Den bil jag brukar ha tar jag hand lite extra om då jag nästan som sagt alltid kör den bilen. Det hade dock inte någon gjort med denna bil, så för att kunna slappna av och ha en skön körning fick jag köra en snabb tvätt innan jag kunde rulla iväg. Blir ju mer harmonisk när det är fräsch runt omkring dig.

Apropå harmoni. Fyllde en termos med kaffe och tog med en kopp på resan, så jag kunde mysa lite extra framför alla podcasts. Och apropå opodcasts så gillar jag skarpt att Filip och Fredrik är tillbaka på svenska igen, man har saknat det surret sista året… Fylla på kaffe och köra med knäna får man väl göra när det ser ut som nedan.

Alltså så här.