Lugnet för stormen

Skönt att vara tillbaka i träning, ganska lugn och ro här, även om vi haft besök av en hel del media under dagen. Men lite lugnet före stormen känsla… Om jag ska vara ärlig, kan ju inte alltid bara skriva att allt är frid och fröjd och träningen är bra jämt… För idag tycker jag inte den höll vad den borde om man ser att det är ett VM- pre camp, samma gäller hotel. Dom hade pistat igår kväll så var inget vidare stöd i snön, lite smårulligt och långt ifrån den aggressiva snön som väntar i St Moritz. Men jag skulle aldrig skriva om det om jag kände mig stressad över det hela, då skulle jag mörka mer. Så jag tar det med ro och är ganska nöjd ändå.

Gäller mer få köra några dagar nu, få lite rörelse och spelar ingen roll om allt inte är perfekt. Är inte där det hänger inför nästa vecka. Dock lätt att tappa lite tempo om man inte kan trycka på fullt, så får se till att få några sköna dagar när man kommer över till St Moritz nästa vecka där vi kan köra övre delen störtloppet, som ska var exakt lika som slalomhanget. Och om vi har ”lite” sämre hotel nu, så är det helt åt andra hållet i ST M, där det är 5-stjärnigt. Så jag överlever nog tills dess;)

Kaffestället jag prata om, inget man ser från utsidan.

Så starta passet med en kaffe, innan jag drog på prylarna och gick ut.

Vi var dock inte själva i backen, en hel de ungdomsåkare som träna också, men känslan var ändå lugn och ro.


Kul att ha Andre tillbaka. Här framför TT:s mikrofon.

Tillbaka på hotellet och skidrummet. Gillar fördelningen slalom/GS lagg. Har 2 st till lagg som inte syns i bilden och som jag träna på, så totalt har vi 20 par slalom med oss. Får ofta frågan hur många jag har/använder, så här har ni.

Oskar och Saxvall framför Kombirace från St M.

Matts med radiosporten

Jag har lite mysig känsla på rummet, känns lite 80-90tal med tanke på överkast, gardiner och…

Badrummet.


Jag tycker ju detta är det bästa, alla ställen vi kommer och har vårt ”gym” på. Här i en skön bar i källaren där vi dunka på riktigt skön eurodisco och pumpa på bra under eftermiddagen.

Matts på Oskars bänk. Fick köra dom ur fokus, så det inte skulle bli så naket;) Jag körde en bra behandling efter, jobba igenom nacken och justera lite där då jag fortsatt är lite stel. Tryckte igenom vänster baksida där jag haft lite känningar från en sträckning, och avsluta med vänster knä och släppte på muskelfästena runt det knät fram och bak. Så som ni hör en ganska bra genomgång och mycket kärlek, behövs ibland. Är många perioder jag inte kör något alls, även om jag på slutet försökt köra varannan dag på just knät så musklerna runt håller sig avslappnade och inte skapar onödiga spänningar fram mot patellan där jag haft lite känningar rätt länge.